El Govern avala el model empresarial sostenible del Maresme

El secretari de Treball ha visitat l’empresa d’apòsits Beiersdorf per l’ampliació de les instal·lacions d’Argentona

El secretari de Treball de la Generalitat, Enric Vinaixa, assegura que cal apostar per empreses de sectors vinculats a la salut, la tecnologia i amb models sostenibles. Ho ha dit aquesta tarda en una visita a l'empresa d'apòsits Beiersdorf Manufacturing amb seu a Argentona, que ampliarà aviat les instal·lacions amb una inversió de 9 milions d'euros. Vinaixa ha explicat que una de les línies d'acció que té la Generalitat és precisament la d'atraure noves inversions, mantenir les empreses que ja estan assentades a Catalunya i retenir el nou talent.

Enric Vinaixa, secretari de Treball: "Al maresme tenim empreses industrials que estan reconvertint-se perquè el producte sigui sostenible. Sostenible no només amb el medi ambient, sinó també amb les condicions de treball, la qualitat de l'ocupació i la qualitat de l'activitat. Ja ens agradaria que aquesta situació es pogués reproduir a altres parts de Catalunya".

Vinaixa assegura que el Maresme té empreses industrials que ja s'estan reconvertint per ser més sostenibles amb el medi ambient, amb la qualitat de l'ocupació i de l'activitat. Precisament, Gina Sabadell, alcaldessa d'Argentona, valora aquestes característiques de l'empresa Beiersdorf. La inversió consistirà en una transformació pel que fa a la Seguretat, qualitat, eficiència, sostenibilitat i digitalització de la planta.

L'empresa es troba en ple creixement dins el mercat global. Actualment compta amb 160 treballadors. Des de principis d'any s'han contractat 15 noves persones i es preveu continuar ampliant la plantilla de cara el futur.