El Centre Especial de Treball de la Fundació Maresme reconegut per la FAGEM per la seva trajectòria empresarial

El CEO del Maresme ha estat el guanyador del Premi a la Trajectòria Empresarial que atorga Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) durant la Nit de l’Empresariat del Maresme. També han estat premiats durant la nit Núria Alsina de l’empresa Espai Mima’m amb el Premi al Jove Empresari; Francina Bigorra, de la Cotilleria Fransi, que ha rebut el guardó a la Dona Empresària; i l’Associació de Marxants del Maresme, que ha recollit el Premi Associacionisme. Una Nit de l’Empresariat que també ha especial per la FAGEM, ja que enguany celebra 40 anys de vida associativa. Quatre dècades de les quals la Presidenta de la FAGEM, Roser Moré, destaca la capacitat d’adaptació tant de la Federació com de les empreses. En vistes al futur empresarial de la comarca, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, destaca que és necessari que el jovent comenci a impulsar iniciatives empresarials.

Quatre dècades de feina de la FAGEM que valora molt positivament la directora general d’indústria de la Generalitat, Matilde Villarroya. Entre els punts més destacats del paper de la FAGEM en l’economia maresmenca i catalana, Villarroya subratlla la capacitat de revitalitzar i renovar la indústria i la incidència que ha tingut sobre l’administració pública.

Durant la Nit de l’Empresariat del Maresme també s’ha distingit la Unió de Botiguers de Mataró, amb el Premi Especial en reconeixement als seus 40 anys de trajectòria.

 

Informa: S.Ruiz