Dóna't un Impuls posa en marxa el programa IMPULSA, un dels Premis FEM

El programa IMPULSA va obtenir un dels Premis FEM Mataró 2030 que atorga l'Ajuntament de Mataró. El programa s'inicia el mes d'abril amb sessions presencials al Tecnocampus i està adrçat a dones emprenedores que volen desenvolupar el seu projecte a Mataró

Laura Fernández i Roser Manté, presidenta i secretària de l'associació Dóna't un Impuls, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Laura Fernández i Roser Manté, presidenta i secretària de l'associació Dóna't un Impuls, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

L’associació de dones empresàries Dóna’t un Impuls posarà en marxa el programa IMPULSA, un dels projectes guanyadors dels Premis FEM Mataró atorgats per l’Ajuntament de Mataró. L’objectiu del programa IMPULSA és desenvolupar les habilitats i competències de dones professionals i emprenedores, amb especial atenció a dones que desenvolupen el seus projectes a Mataró.

La presidenta de Dóna’t un Impuls afirma a l’Entrevista de Mataró Ràdio que, en nou anys de vida de l’associació, aquest és el projecte més ambiciós que porten a terme.

LAURA FERNÁNDEZ, presidenta Dóna’t un Impuls

En els 9 anys de l’associació no havíem pogut oferir un programa d’aquesta magnitud. I tot això ho podem oferir gràcies a que hem aconseguit guanyar aquest premi, sinó no hagués estat factible, com a mínim amb la gratuïtat absoluta.

ROSER MANTÉ, secretària Dóna’t un Impuls

A IMPULSA el que es farà és una trobada setmanal els dijous a la tarda on es faran networkings, workshops i mentories amb persones expertes. Cada alumna, cada participant té la possibilitat de triar una persona experta per fer una mentoria específicament del seu projecte.

LAURA FERNÁNDEZ

Un programa que està completament alineat amb els objectius de la nostra associació. Que no és un altre que impulsar els negocis liderats per dones.

Les inscripcions finalitzen el 26 de març i les sessions presencials setmanals del programa, que tindran lloc al Tecnocampus, s’inicien el 13 d’abril i finalitzen el 15 de juny.