Dóna't un Impuls celebra una jornada empresarial sobre reptes de futur

La jornada 'Alimenta el teu negoci' recupera la presencialitat al Tecnocampus, però també es podrà seguir per streaming. L'associació reivindica el paper de la dona en el lideratge empresarial.

Roser Manté i Dolors Guillén, membres de la junta de l'associació Dóna't un Impuls, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Roser Manté i Dolors Guillén, membres de la junta de l'associació Dóna't un Impuls, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

Aquest divendres l'associació de dones empresàries Dóna't un Impuls organitza la vuitena jornada Alimenta el teu negoci, que es pot seguir presencialment al Tecnocampus i també per streaming.

DOLORS GUILLEN, tresorera Dóna't un Impuls

Tècnicament tornem a la normalitat i ara és el moment de tornar el focus en els nostres negocis, a veure què ha passat en aquests dos anys. Aquestes jornades ens ajuden a identificar aquests reptes que tenim i visualitzar entre totes com serà aquest 2023. I aquesta jornada sempre ens va bé per fer aquest moment de col·laboració i associacionisme entre nosaltres i posar els punts a les is.

La jornada està organitzada i liderada per dones, però tant a les ponències com al públic hi participen també els homes.

ROSER MANTÉ, secretària coordinació Dóna't un Impuls

Moltes trobades que es fan, majoritàriament són homes. No és una manera diferents de treballa i emprendre, però sí que et trobes moltes vegades com frenada, perquè ets una dona, has començat més tard, o tens una altra visió i costa. Llavors, amb jornades com la nostra, que és el contrari, majoritàriament dones, amb la porta oberta evidentment a homes, l'ambient, la manera de pensar o de treballar, t'és com més còmode. I és molt més fàcil. Dóna molt més impuls i molta més visibilitat a les dones.

Els ponents de la jornada són Joan Clotet, humanista digital; l'emprenedora Tea Guix i la consultora Noemi Vico. L'acte es fa aquest divendres al Tecnocampus de Mataró durant tot el matí. També hi haurà parlaments institucionals i tallers. Les inscripcions es mantenen obertes fins la mitjanit a través de la pàgina web https://www.donatunimpuls.com/