Continua a Mataró el conflicte a les autoescoles derivat de la vaga d'examinadors

Les autoescoles de Mataró encara no han solucionat el conflicte que arrosseguen des de fa més de mig any a causa la vaga d'examinadors. En l'actualitat examinen cada 10-12 dies i només 2 alumnes per cada professor que té l'autoescola.

Les pèrdues econòmiques són elevades, segons Pérez, les autoescoles s'han mantingut mentre han pogut examinar, però arran de la vaga qui no tenia diners estalviats ha hagut de tancar.

Aquesta problemàtica també afecta als alumes de l'autoescola. Sorin Dan, alumne, ens explica que està "Perdent el temps, diners, i tot el que fa és en funció de la moto perquè ha d'estar pendent de quin dia té examen".

En el cas hipotètic que ens explica Dan, ell es trobaria en el lloc 61 i després de l'espera, si supera l'examen podrà gaudir de la seva moto.

No és l'única qüestió que concerneix les persones que volen treure's el carnet, perquè els examinadors han aconseguit que la nota d'exàmens s'entregui l’endemà, de manera que l'alumne en cas de suspendre per error, no podrà aportar unes bones al·legacions.

Informa: M. Mir