CaixaBank dóna 5.000 euros al Centre d’Acollida Municipal Espai Gatassa

A banda de la infraestructura física, l’alberg per a persones sense sostre creat arran de la pandèmia també disposa de recursos socials per poder atendre els seus usuaris

La Fundació “La Caixa” i Caixabank han donat 5.000 euros al Centre d’Acollida Municipal Espai Gatassa de Mataró, que funciona coma alberg municipal per a les persones sense sostre arran de la pandèmia.

Text: El Centre d’Acollida Municipal Espai Gatassa rep 5.000 euros de la Fundació “La Caixa” i Caixabank. Aquest espai municipal situat al barri de Cerdanyola i que s’havia construït dins de l’obra social de la desapareguda Caixa Laietana, funciona com a alberg municipal per a persones sense sostre arran de la pandèmia.

La directora del Centre d’Institucions de CaixaBank a Barcelona, Carme Sabrí, va expressar la seva felicitat de poder participar en projectes com aquest, i més en temps de pandèmia.

Les instal·lacions ofereixen 48 places i compta amb habitacions, servei de bugaderia, dutxes o cuina, entre d’altres.  

L’espai està gesionat per Creu Roja de Mataró i, a banda de la infraestructura física, l’espai  també disposa de recursos socials per poder atendre els seus usuaris com un equip de professionals formats per integradors o treballadors socials, entre d’altres, tal com explica el coordinador de Creu Roja a Mataró, Santi de Arcos.

Per tal de copsar de primera mà el funcionament del centre, Carme Sabrí i l’alcalde de Mataró,  David Bote, van visitar dijous aquest espai.