Caixa d’Enginyers obre la primera oficina pròpia a Mataró

Caixa Enginyers

L'entitat financera Caixa d'Enginyers referma la seva aposta per Mataró amb l'obertura de la seva primera oficina independent a la capital del Maresme.
Les noves instal·lacions estan situades en ple centre de la ciutat, al Camí Ral a l'alçada de la plaça Santa Anna i, amb aquesta obertura, l'entitat vol fer un pas més en la seva aposta per la proximitat amb els seus socis i clients. A través d'aquesta nova oficina, Caixa d'Enginyers donarà servei als gairebé 9.000 socis que té a la comarca del Maresme. A més durant els últims dos anys, l'entitat ha experimentat un increment del 137% en el nombre de socis de Mataró.

En la inauguració de la nova oficina hi va assistir l'alcalde de Mataró, David Bote, que va agrair el compromís amb la ciutat de l'entitat.

Al seu torn, Josep Oriol Sala, president del Grup Caixa d'Enginyers, va destacar la vinculació de la seva entitat amb la capital del Maresme.

Fins ara, Caixa d'Enginyers disposava d'una sucursal a Mataró però cohabitant-hi amb la seu de MGC Mútua. Finalment dir que l'entitat financera gestiona un volum de negoci de prop de 278 milions d'euros al Maresme.

 

Informa: Ll. Arcal