Arriba la VI edició de la jornada ‘’Alimenta el teu negoci’’ en format virtual

En aquesta nova jornada, es pretén donar a conèixer les oportunitats empresarials que arribaran al 2021 tot i preveure’s com un any del tot incert

Imatge: Mataró Audiovisual
Imatge: Mataró Audiovisual

Qüestionar les estratègies empresarials i trobar idees o solucions per fer més competitius els negocis. Aquestes són dues de les línies que persegueix la sisena edició de la jornada ‘‘Alimenta el teu negoci’’ que se celebrarà aquest divendres. A diferència de les anteriors ocasions, per primera vegada la pandèmia ha obligat a dur-la a terme de manera virtual. Un format que no impedirà la interacció amb els participants tal com ha explicat Elvira Garcia, membre de Dona’t un Impuls al programa el Mirador.

Aquest jornada anual organitzada per l’associació Dona’t un Impuls s’ha batejat amb el títol ‘Estratègia’t pel 2021’. I és que l’any vinent es presenta insert a nivell també empresarial. És per això que els organitzadors volen descobrir quines oportunitats es presentaran tot i la greu situació sanitària.

L’esdeveniment estarà estructurat en 2 parts. La primera intentarà posar en context i situar als participants indicant-los quines estratègies fan falta per adaptar-se a la nova realitat. Acte seguit, es donarà veu a diferents dones de dins del món empresarial perquè expliquin com han adaptat els seus negocis als constants canvis imposats per la Covid-19.

La jornada ‘’Alimenta el teu negoci’’ d’enguany és gratuïta i aquelles persones interessades en participar-hi poden inscriure’s al formulari que trobaran a la web donatunimpuls.com.

Informa: L.Sanmiquel

 

Tags: