Ampliar l'escola Giordano Liva, nou objectiu dels Amics del Bisbe Godayol al Perú

L’Associació d’Amics del Bisbe Joan Godayol dedicarà la vintena campanya de nadal a l’ampliació de l’escola Giornado Liva, situada a la ciutat de Juliaca, al sud-est del Perú. Es tracta d’un nou projecte en una de les zones peruanes més pobres on els Amics del Bisbe Joan Godayol ja han treballat amb anterioritat. De fet, ells mateixos es van encarregar de construir la mateixa escola que ara volen ampliar i, com explica Toni Castellví, president de l’associació i el mateix Bisbe Joan Godayol, l’objectiu és acollir 400 alumnes. Més del doble dels que hi ha actualment.

L’associació manté intacta la seva intenció de desenvolupar projectes de solidaritat al Tercer Món i aconseguir ajudes materials per programes socials, educatius o sanitaris que se centren en el Perú. Per això des dels amics del Bisbe Joan Godayol han valorat la confiança de l’ajuntament de Mataró, que aporta l’1% del pressupost municipal a tasques solidaries i, com afirma la regidora de polítiques de gènere, joventut i convivència.

Els amics del Bisbe Godayol col•laboren amb el Perú des de 1994 i en aquesta edició, es podran fer donacions fins el proper 4 de gener. A més, a l’espai d’exposicions del Cor de Maria hi ha instal•lada una mostra de fotografies per conèixer a fons tots els projectes.

Informa: M. Rodríguez