Últim plenari de mandat del Consell Econòmic i Social

El Consell Econòmic i Social de Mataró va celebrar dimarts el seu últim plenari abans d’acabar mandat. Un òrgan representat per l’administració i els actors econòmics; la patronal i els sindicats, per tal d’enfortir el teixit productiu de la ciutat, la creació d’ocupació i la captació de noves empreses.

Un dels punts forts de l’ordre del dia que es va posar sobre la taula en aquest darrer plenari va ser l’estat de les gestions en relació al Pacte Nacional per la Indústria.  Un seguit de punts i línies de treball, acordats al Consell Econòmic i Social, que s’han presentat a la Direcció General de la Indústria perquè s’incloguin en aquest Pacte Nacional per la Indústria.Núria Moreno, regidora de desenvolupament econòmic, explica que una de les apostes que ha de fer la ciutat ha de ser diversificar, reforçar i millorar la indústria de Mataró per poder crear més teixit productiu. Posa l’exemple de la modernització dels polígons.

La indústria va ser un dels punts que es van portar a aquest darrer Consell Econòmic i Social, però no va ser l’únic. Durant la reunió també es va fer balanç de les xifres i projectes que s’han portat a terme durant aquest mandat. Entre d’altres, les xifres relatives a l’ocupació de la ciutat o alguns dels projectes que estan en marxa com el City Branding, que busca crear una marca de ciutat per Mataró, o el Mar en valor, que vol obrir la ciutat al mar i reactivar el sector econòmic del front marítim.

El Consell Econòmic i Social de Mataró va tenir lloc dimarts a la tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament.

 

Informació: J.Peñaranda/ S.Ruiz