Èxit de l'obra ‘Amors’

El muntatge vol sensibilitzar la població sobre la diversitat sexual i de gènere

La masia de Can Boet i el seu jardí és l'escenari triat per a la representació de l'obra "Amors", una aposta de la regidoria d'Igualtat, Feminisme i LGTBI amb la Direcció de Cultura de l'Ajuntament mataroní i l'Aula de Teatre amb l'objectiu de sensibilitzar la població pel que fa a la diversitat sexual i de gènere. L'actor, director i autor teatral mataroní Pere Anglas és el responsable del text d'aquesta obra i també de la seva direcció.

L'obra se centra en la trobada d'uns joves que són amics des de la infantesa. Un d'ells ha de marxar a estudiar als Estats Units i convida la resta a un sopar a la fresca al mas familiar. Durant la trobada surten diverses temàtiques relacionades amb la diversitat sexual, el desig i l'amor. L'obra també és un cant a l'amistat.

Per representar els personatges es va fer un càsting de joves actors i actrius, molts d'ells procedents de l'Aula de Teatre.

L'obra "Amors" es va estrenar l'1 de juliol i va exhaurir ràpidament les localitats pels 4 dies que es va programar. Davant la demanda de noves representacions, es van programar dues noves funcions per dijous 8 i divendres 9 de juliol. Finalment aquestes dues funcions s'han hagut de cancel·lar per un contacte estret de Covid-19. Les persones que tenien entrada per ahir o per avui poden demanar el retorn dels diners a través de la web de culturamataro.cat.

 

Informa: P. Andreu