×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Whiskey Lies, guanyadors d'un Cirera Rock que vol expandir-se

Els barcelonins Whiskey Lies s’emporten la 27a edició del Cirera Rock, el concurs de música novell emmarcat en les festes del barri de Cirera de Mataró. Per la seva banda, l’única formació de casa seleccionada per a la final, els We are not Heroes, es quedaven per segona vegada a les portes de la victòria. En una meritòria segona posició. 
L’Escola de Cirera acollia el certamen la nit de divendres. Dos escenaris, un a cada extrem del pati del centre, on centenars de persones anaven canviant de bàndol per escoltar les sis bandes finalistes. Només una de Mataró, i d’altres que han vingut des de València i Mallorca.

Cada grup va tenir mitja hora per convèncer el públic però, sobretot, un jurat format per diferents perfils vinculats a la música que s’encarregava de puntuar-los tenint en compte diferents criteris. A més, l’organització explica que el desig és seguir creixent i fer passes endavant, fins i tot, si implica sortir dels límits del barri. Pels volts de la una es donava a conèixer el veredicte , però la festa no acabava aquí. La mítica banda de rock i heavy metal Gigatron va tancar la nit amb el seu toc d’humor característic. 

Informa: L.Cera /M.Rodríguez/J.Peñaranda