Víctor Jiménez i Dídac Barber ofereixen un concert líric que homenatja l'amistat

El contratenor Victor Jiménez i el pianista Dídac Barber van oferir dissabte "Amor de poeta", un concert líric que els dos músics defineixen com un homenatge a la música romàntica del segle XIX. Com una oda a la música i a l'amistat, Jiménez i Barber van interpretar alguns dels temes més emblemàtics de Robert Schumann i Johannes Brahms, exponents del romanticisme alemany i que, igual que ells, tenien una vinculació directa.

Victor Jiménez va començar a estudiar com a cantant l'any 2000 a Mataró i després també va fer-ho al Conservatori del Liceu. Des d'aleshores no ha deixat de formar-se i de treballar pel món. Per la seva banda, Dídac Barber va iniciar-se professionalment l'any 2006 després de passar per l'Escola Superior de Música de Catalunya i, després de màsters a l'estranger, ara intenta obrir camins a casa. Per això (juntament amb Jiménez) celebren l'actuació al Casal l'Aliança.

Els músics i amics tornen així a Mataró per retrobar-se amb els que els envolten i, com diuen ells, per "presentar aquest nou repertori en família".

Informa: L.Barroso / E.Andrés