Unes 300 persones han gaudit presencialment o telemàticament de la primera edició del Festival LAVS

La primera edició del Festival LAVS tanca les portes amb la voluntat de situar Mataró en el mapa de l’art contemporani del país. Més de 150 persones presencialment i 150 més via streaming han passat per Can Palauet aquest dissabte per conèixer la iniciativa, que combina art visual, imatge i so  i que ha ofert diversos concerts. Precisament, el festival va sorgir amb la voluntat de celebrar-se telemàticament però finalment s’ha pogut portar a la presencialitat. És per això que s’ha mantingut l’streaming i diferents plataformes online per gaudir de la proposta a distància. Al llarg del dissabte, 20 persones de mitjana estaven connectades simultàniament per veure les diferents iniciatives. La voluntat dels organitzadors és que el LAVS formi part d’un circuit de festivals i consideren que compta amb un gran potencial de creixement.

Des de l’organització destaquen que Mataró és una ciutat amb un gran pes en l’àmbit de l’art modern. A més el fet de comptar amb el Tecnocampus com un pol punter d’artistes és un element que afavoreix el panorama creatiu del territori. El Festival neix com un espai per a tots aquells artistes que acostumaven a no tenir on exposar les seves obres i aquesta primera edició ha estat, per a ells, només el començament. 

La primera edició del Festival LAVS s’ha celebrat com un tastet, la voluntat és que la primavera del 2021 se’n celebri la seva primera edició en el format definitiu al nou espai de creació que s’ubicarà a la Presó. 

Informa: C. Sánchez