Una vintena d'entitats de Cerdanyola s’uneixen per felicitar el nadal

En el vídeo, hi apareixen imatges que representen algunes de les activitats que s’organitzen al barri durant l’any i, a més, també se’n desprèn el sentiment de pertinença dels seus veïns i veïnes.

Si hi ha una paraula que descriu el barri de Cerdanyola aquesta és la de ‘germanor’. Són moltes les activitats que s’hi organitzen durant l’any i que demostren que el teixit veïnal d’aquest punt de la ciutat està molt unit. Prova d’això és el vídeo que recentment ha produït la Taula d’Entitats de Cerdanyola.

En aquest audiovisual, més d’una vintena d’entitats desitgen unes bones festes a la població i, a la vegada, fan una crida al compliment de les mesures sanitàries per frenar el coronavirus. Com a teló de fons del vídeo, s’hi poden observar imatges que plasmen algunes de les celebracions o activitats que es viuen al barri de Cerdanyola, com per exemple, la Mostra d’Entitats. Aquesta fita és una de les més potents anualment i per això ja ha celebrat més d’una desena d’edicions. Enguany però, no s’ha pogut dur a terme a causa del coronavirus.

L’enregistrament i muntatge del vídeo han anat a càrrec de Ràdio La Veu de Cerdanyola i l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats també hi ha col·laborat aportant suport tècnic i fent de nexe entre els participants.

Informa: L.Sanmiquel