Una trentena de botigues exposa el vestuari de les comparses mataronines

Fins al proper dimecres de Cendra, s'exposaran els diferents vestits de les colles i col·lectius que participen cada any per Carnestoltes i que enguany, a causa de la pandèmia, no han pogut sortir

Amb l’objectiu que la gent pugui contemplar i conèixer la tradició de les diferents colles i col·lectius que surten cada any per Carnestoltes a la capital del Maresme, l’Associació de Comerciants del Mercat de la Plaça Gran i el Casc Antic exposa, en la trentena de comerços adscrits a aquesta entitat, diferents peces del vestuari habitual dels Portafardells, els Botargues, el Ball de Gitanes i els Diables de Cerdanyola.

Es tracta d’una iniciativa, que segons el president d’aquesta associació, Miquel Sola, servirà també per incentivar el comerç en un moment molt complicat pel sector.

Tot i les restriccions, el protagonista per excel·lència del Carnestoltes mataroní, en Pellofa XLIII, va fer acte de presència, aquest divendres, al Teatre Monumental de Mataró. Ho va fer, però, amb aforament reduït i amb totes les mesures de seguretat tant pels assistents com pels treballadors del recinte.

 

Informa: G.Lira / J.Monfort