Una exposició al Cafè de Mar explica els beneficis de l’Economia Social

El Cafè de Mar acull l’exposició “Economia Social i Solidària: un canvi a l’abast de la teva butxaca”. Un projecte organitzat per la XES Mataró i Coop Maresme. La mostra està dividida en set blocs que busquen apropar aquest concepte de manera didàctica a la ciutadania. Per fer-ho, s’expliquen en diversos panells què és l’economia social i solidària, el Mercat Social o la utilització de les monedes socials, entre d’altres. A més, també aporta tres exemples maresmencs d’èxit d’aquest tipus d’economia com són Can Fugarolas, Som Mobilitat i EcoMaresme. 

La intenció d’aquesta exposició, però, també és mostrar que l’Economia Social i Solidària és una alternativa factible al capitalisme. Un tipus d’economia que posa per davant el benestar de les persones en comptes de buscar el benefici econòmic.

L’exposició es pot veure fins els matins de dilluns a divendres fins el 30 de gener. La mostra es complementa amb la web www.expo-ess.org que recopila documentació i bibliografia dels set eixos de la mostra.