The Tyets tocaran gratuïtament per Santes

Actuaran el dia 27 després dels Focs a l’escenari habilitat al costat del Centre Natació Mataró que s’enretirarà uns metres per augmentar l’aforament

Són els mataronins que més èxit tenen en aquest moment. Porten el nom de Mataró allà on van i les seves cançons triomfen a totes les plataformes. The Tyets tenen una gira atapeïda de concerts, però tvmataró ha pogut saber que també s’aturaran a Mataró. Ho faran en plena Festa Major de Les Santes actuant després dels Focs el 27 de juliol. L’escenari situat al costat del Centre Natació Mataró s’enretirarà uns metres respecte a altres anys per augmentar l’aforament d’aquest espai en un concert que s’oferirà gratuïtament.

Sense dubte és un dels concerts que per a Xavier Coca i Oriol De Ramon serà especial. Tocaran a casa quan més amunt estan de la cresta de l’èxit. Entre els temes més coneguts de ben segur no faltaran les sardanes del Coti x Coti, la petita Olívia a la cançó que porta el seu nom o el moviment de malucs amb Bailoteo. Un concert que s’oferirà gratuïtament.

Aquesta confirmació és la primera de la programació de Les Santes que s’ha de conèixer oficialment el dia 21 de juny.

Informa: M.Gómez

Tags: