The Tyets, Suu i Ebri Knight encapçalen el cartell del Festival Nosaltres

La nova edició del Festival Nosaltres arriba acompanyada d’una programació farcida de propostes multidisciplinàries, de proximitat i que se celebraran en petit format

The Tyets, Suu i Ebri Knight són els caps de cartell de la segona edició del Festival Nosaltres. Aquest esdeveniment, nascut l’any passat durant la pandèmia, va permetre el retrobament de la ciutadania amb la cultura en directe i a l’aire lliure després del confinament més estricte. Aquest 2021, torna a celebrar-se i oferirà espectacles de diverses disciplines que tindran lloc de l’1 de juliol al 26 d’agost al Pati de Can Marchal.

Tenint en compte que més d’un miler de persones van gaudir de la primera edició del Festival Nosaltres, de cara a aquest any l’esdeveniment presenta dues novetats principals. Tal com explica Cristina Madrid, codirectora del Festival, s’incorpora una nova franja horària i propostes dirigides a un públic familiar.

Després de l’anunci del retorn del Festival a finals d’abril, aquest dilluns la productora audiovisual Clack (coorganitzadora de l’esdeveniment) ha donat a conèixer el nou programa. Dins de les propostes destaquen noms de grups com ara The Tyets o Ebri Knight. Qui repeteix de l’edició anterior i segur que també serà un reclam és la cantautora barcelonina Suu. A banda, Cristina Madrid destaca que el Festival anirà més enllà dels espectacles musicals.

Enguany, i amb l’objectiu de fer arribar el Festival Nosaltres a tota la ciutat, els organitzadors han ideat una proposta que es coneix amb el nom de ‘+ Nosaltres’. Seran dos espectacles, un de dansa que anirà a càrrec d’alumnes de l’Aula de Teatre i un protagonitzat pel músic Ferran Exceso. Aquests esdeveniments, enlloc de celebrar-se un dijous, estan programats pels dissabtes 17 de juliol i el 7 d’agost al Pati de Can Boet i al Pati de la Torre de Can Palauet.

Finalment, les entrades es posen a la venda aquest dimarts al migdia a través de la web Code Tickets. A més, a l’Instagram oficial del Festival (@nosaltresfest) sortegen dues entrades per assistir a qualsevol de les activitats compreses dins del cartell.

Informa: L.Sanmiquel