The Tyets supera 1 milió d’oients mensuals a Spotify

Han aconseguit una xifra històrica i s’han convertit en els artistes més escoltats, que canten en català

Imatge: Revista Enderrock
Imatge: Revista Enderrock

La notícia la publicaven ells mateixos a les seves xarxes socials. I la xifra és per celebrar: 1 milió d’oients mensuals. Els Tyets continuen triomfant. Ho han aconseguit a la plataforma musical Spotify i amb aquesta xifra històrica s’han convertit en els artistes més escoltats, que canten en català.

Aquest rècord es relaciona directament amb la publicació del seu últim disc ‘Èpic solete’ i, especialment, per la cançó ‘Coti x Coti’, que ha revolucionat el món musical amb la fusió entre el reggaeton i la sardana. Una cançó que acumula prop de 7,5 milions d’escoltes des que es va estrenar.

De fet, els de Mataró han posat quatre dels seus temes dins la llista de les 50 cançons més virals de l’estat espanyol i el seu ‘Èpic solete’ porta tres mesos entre els 25 discos més venuts de tot Espanya.

A més a més, aquesta setmana han versionat el seu ‘Coti x Coti’ amb els conegudíssims Stay Homas amb qui, de fet, estan a punt de treure un nou tema musical. Així ho han anunciat a les xarxes socials i l’han posat en acabar algun dels seus concerts. De fet, aquest mateix dimecres a les xarxes socials han ensenyat com gravaven el videoclip de la cançó.

I tot això arriba justament l’endemà d’anunciar que el 2 de desembre tocaran a Madrid. Serà a la Sala Copérnico. Ho anunciaven dimarts, dimecres es posaven a la venda les entrades i en poques hores ja se n’havien venut un centenar.

Informa: M.Gómez

Tags: