The Tyets s’entreguen a l’Apolo amb la presentació d’Èpic Solete

Les 1.300 entrades estaven exhaurides des de feia mesos i els mataronins han tocat tots els seus ‘hits’ amb col·laboracions incloses

Havien exhaurit les entrades i tot apuntava que els mataronins es marcarien un concert èpic, fent referència al nom del seu últim disc ‘Èpic Solete’. I no han decebut a les 1.300 persones que han omplert aquest dissabte la Sala Apolo de  Barcelona.

Oriol De Ramon i Xavier Coca han saltat a l’escenari amb tota l’energia renovada. La intenció ha estat que el públic cantés totes les cançons i, tampoc s’han equivocat, enllaçant tots els seus ‘hits’ un darrere l’altre. Des de ‘De l’1 al què’, fins a ‘El tonteo’, des d’’Olívia’ fins a ‘Bailoteo’.

Sobre l’escenari hi han aparegut totes les col·laboracions amb les que també compta el disc: Mushkaa, Yuma, Figa Flawas o Julieta. També l’Olívia, la petita que dona nom a la mateixa cançó del disc, o cinc músics de cobla que han tocat ‘Coti x Coti’ i han fet ballar una sardana dins l’Apolo.

Aquest concert, emmarcat dins del Cruïlla Primavera, ha estat el concert de presentació del disc i l’arrencada de la gira dels mataronins per tot el país i els principals festivals d’estiu.  

Informa: M.Gómez