The Tyets presenta nova cançó i demana quedar-se a la “kelly”

‘Kelly’ és el nom de la nova cançó del grup mataroní The Tyets. Un tema que parla del confinament i de la importància de quedar-se a casa. La cançó fa una crida a respectar al confinament d’aquests dies. És per això que proposa mirar pel·lícules, sèries, trobar cadascú la seva afició i només sortir el carrer en cas que sigui necessari, com és, diuen, per anar a treballar. The Tyets alerten que s’ha de ser astut i no sortir al carrer amb els amics ni per anar a fer una cervesa, ja que, expliquen a la lletra de la cançó, “al carrer et pot parar la policia”. ‘Kelly’ és una cançó de tant sols un minut que The Tyets ha volgut fer a un ritme més tranquil dels temes que han publicat darrerament.

‘Kelly’ reconeix la feina dels serveis sanitaris i llença missatges molt clars amb el llenguatge directe i distès que caracteritza al duet. Una manera clara, diuen, d’arribar no només als joves sinó també als més grans.

The Tyets, que van treure el seu primer disc l’any 2018, es van fer especialment coneguts amb el tema ‘RRHH –Tinc una casa’ que acumula més de 150 mil reproduccions a Youtube o ‘Hamaking’, que van presentar a finals del mes d’octubre i s’acosta a la mateixa xifra de reproduccions.

Informa: M.Gómez