The Tyets i Ebri Knight tornen la música a la Sala Clap

Ho van fer gràcies al projecte Sala.Cat, que té com a objectiu ajudar a les sales de concerts a recuperar l'activitat

La Sala Clap de Mataró va tornar a oferir concerts després de vuit mesos d'inactivitat a causa de la pandèmia. Aquest retorn va anar servit de dues bandes maresmenques que actualment sobresurten dins del panorama musical català: The Tyets i Ebri Knight. Ho van fer gràcies al projecte Sala.Cat, que té com a objectiu ajudar a les sales de cocnerts a recuperar l'activitat.

Dijous passat va ser el torn dels Tyets, que van tornar a demostrar amb la seva barreja de trap i reggaeton que són una de les formacions més fresques i actuals de l'escena catalana. En aquest sentit, un dels seus integrants, Xevi Coca, es va mostrar entusiasmat amb l'èxit aclaparador del qual gaudeix ara mateix aquesta banda.

L'endemà, va ser el torn de pujar a l'escenari d'una de les bandes més consolidades del territori: els Ebri Knight. Amb el seu folk-rock marca de la casa van tornar a demostrar que són un grup que gaudeix tocant els seus temes dalt de l'escenari. De fet, tal com va explicar el mateix vocalista de la banda, Arnau Aymerich, el concert va servir per presentar algun dels temes del seu proper disc, que està previst que surti publicat a principis de l'any que ve.

Les dues formacions van coincidir en assenyalar que, malgrat la pandèmia i les restriccions derivades, la cultura és segura. També es van mostrar esperançats que, de cara l'any que ve, puguin tornar a oferir concerts amb més regularitat que no pas ara.