Txarango exhaureix les entrades pel seu tercer concert a Mataró

Txarango ha afegit, en el marc de la seva gira de comiat, un tercer concert a Mataró. Serà el proper 20 de setembre, però ja no queden entrades per poder assistir-hi, segons han confirmat a Mataró Audiovisual els responsables de la gira. Com va passar al desembre, el grup català ha tornat a esgotar en només dos dies les 2.500 entrades posades a la venda a Mataró. El concert, anunciat el passat 2 de gener, se suma a les dues actuacions que Txarango ja tenia programades a la capital del Maresme, els dies 18 i 19 de setembre.

De moment, es desconeix la ubicació dels tres concerts previstos a Mataró. Només se sap que tindran lloc en una gran vela de circ, com la resta d’actuacions de la gira – anomenada, precisament, ‘El Gran Circ’, 10 anys compartint la vida’ -  i que les 2.500 entrades de cada un no són numerades.

La banda barcelonina, responsable d’èxits com ‘Músic de carrer’ i ‘Una lluna a l’aigua’, va anunciar el passat 16 de desembre que aquesta primavera publicarien el seu quart i últim disc i que iniciarien una gira per presentar-lo i acomiadar-se de tots els seus seguidors. La gira començarà al juny i inclourà, finalment, un total de 41 actuacions a diverses ciutats dels Països Catalans.

A partir del març del 2021, Txarango té previst actuar a Madrid, Bilbao, Amsterdam, Brussel·les, París i Londres. En acabar aquesta gira europea, al maig de l’any vinent, hi haurà un concert final, encara per determinar, amb el que el grup català s’acomiadarà dels seus fans de manera definitiva. 

Informa: B.Doñate / M.Gómez