Trobada dels Club de Lectura maresmencs amb l'escriptora Sílvia Soler

El Teatre Monumental ha acollit aquest dijous una nova Trobada dels Clubs de Lectura del Maresme, que organitzen les biblioteques públiques de la comarca. La protagonista de la trobada d'aquest any ha estat la periodista i escriptora Sílvia Soler, autora de novel·les com "39 + 1", "El gust de ser mare", "L'estiu que comença", "Un any i mig" o "Els vells amics", entre d’altres. L'escriptora va participar en una conversa a l'escenari del Monumental, conduïda pel periodista i cap de continguts de Mataró Audiovisual, Pep Andreu.

Sílvia Soler es mostrava molt satisfeta pel boom d'usuaris que han experimentat les biblioteques els últims anys i per la proliferació dels clubs de lectura.  Sílvia Soler col•labora també en diversos mitjans de comunicació del país, com Catalunya Ràdio, TV3 i el diari ARA, on escriu una columna setmanal. En els seus articles, Soler parla de temes com la dona, la família, l'amistat, la literatura i la situació política que viu Catalunya. A través de les seves col·laboracions a l'ARA, Sílvia Soler parla de la vida, de la gent i també ex mostra tal com és ella. Es despulla pel que fa a la seva manera de pensar sobre una gran diversitat de temes. 

A la Trobada dels Clubs de Lectura del Maresme, hi ha participat usuaris de les diverses públiques de la comarca. En el total del Maresme hi ha actualment 101 clubs de lectura actius, que van de la novel·la en general, a la literatura estrangera en versió original i els llibres infantils. La Trobada de Clubs de Lectura del Maresme ha coincidit amb la celebració del Club del Llibre, una trobada amb escriptors promoguda per la Diputació de Barcelona i diverses editorials del país.