Tret de sortida a les festes de barri

Aquesta setmana comencen les festes de Via Europa i el Nou Parc Central, l’Havana i Cerdanyola amb concerts destacats com el d’Hotel Cochambre

Hotel Cochambre posarà música aquest divendres en l’arrencada de les festes de barri d’aquest any a Mataró. Ho farà al barri de Via Europa i el Nou Parc Central en un escenari habilitat al carrer d’Alemanya i just després del pregó de la festa. Divendres és el tret de sortida, però durant el cap de setmana s’han organitzat tota mena d’activitats des de tallers, fins a jocs gegants, passant per espectacles, una festa holi, concerts i gegants.

La de la Via Europa i el Nou Parc Central, no és l’única festa que arrenca, també tornen les festes del barri de l’Havana que, en aquest cas, es divideix en els pròxims tres caps de setmana. Aquest diumenge hi ha prevista una trobada de cotxes clàssics o una cercavila de gegants i un correfoc infantil. I de cara a les pròximes setmanes hi ha propostes de cinema, concerts i teatre.

I una altra zona de la ciutat que també es prepara és la del barri de Cerdanyola. Dijous vinent, dia 25 encetarà la seva programació amb un torneig de petanca, però és que durant quatre dies sencers hi haurà tota mena de propostes, centrades principalment entre la plaça d’Isla Cristina, el Parc de Cerdanyola i l’Espai Gatassa.

Un tret de sortida a les festes de barri que obrirà les portes a altres d’esperades com la dels barris dels Molins, Cirera o Rocafonda ja entrats a l’estiu.

Informa: M.Gómez