Tret de sortida a la 2a edició del Festival Nosaltres

L'acte inaugural va comptar amb una obra teatral sobre la maternitat, un espectacle de circ i una sessió de DJ

Imatge: Mataró Audiovisual

El Pati de Can Marchal ha viscut aquest dijous una tarda de teatre, circ i música per donar el tret de sortida a la 2a edició del Festival Nosaltres. El festival s'ha inaugurat amb una obra teatral sobre la maternitat titulada "Mamafesta" amb les actrius Jèssica Pérez i Núria Palau. Tot seguit s'ha fet un espectacle de circ a càrrec de la companyia Madame Gaüc i s'ha donat per finalitzat l'acte amb una sessió de DJ Batista. Un festival que va néixer en plena pandèmia per recolzar la cultura segura i de proximitat i que aquest any torna amb força i amb algunes novetats. Una d'elles és que s'amplia les dates del festival, que s'allargarà fins els 26 d'agost, portant cada dijous una proposta diferent. Enguany s'aposta per portar més presència femenina damunt l'escenari i per una programació pensada també en el públic familiar. 

Entre les novetats d’aquest any, també hi ha la voluntat d’acostar el Festival Nosaltres a tota la ciutat. El Pati de Can Marchal serà l’epicentre del festival, però també s’han programat actuacions Can Boet i a la Torre de Can Palauet a través del “+Nosaltres”. 

Tota la programació es pot consultar al web del festival i les entrades per assistir-hi ja estan a la venda per 5, 10 i 15 euros. De fet, ja s'han esgotat les del primer passi del concert de Suu.

 

Informa: J.Peñaranda/ S.Ruiz