Tret de sortida al regnat de Pellofa XLIII

Aquest vespre apareixerà al Teatre Monumental en un acte que també es podrà seguir en directe per Mataró Audiovisual

Tret de sortida al regnat de Pellofa XLIII

Aquest vespre arriba en Pellofa XLIII. Ho farà físicament i de forma excepcional al Teatre Monumental davant de 386 persones, que són les que han aconseguit entrada a la sala, però també en directe a través de Mataró Audiovisual. Aquest serà el tret de sortida al seu regnat a la ciutat de Mataró. Uns dies plens de disbauxa on també caldrà seny per no seguir propagant la Covid-19. Precisament per la pandèmia, serà un Carnestoltes d’allò més atípic i, malgrat la direcció artística no ha volgut desvelar cap detall de com ha organitzat els actes, s’asseguren totes les mesures de seguretat per espectadors i públic però també entre actors, ja que s’han reduït i treballen amb grups bombolla.

Demà dissabte serà el torn a les 11h del concert del repertori del Ball de Gitanes a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal. A les sis de la tarda qui pujarà a l’escenari serà l’Always Drinking Marching Band i de cara a diumenge, toca l’espectacle musical i familiar Paüra, de la mà del grup d’animació infantil La Belluga. Els actes de Carnestoltes continuaran dimarts al vespre amb el Sant Sopar on es confirmarà, o no, la mort de Pellofa 43è. L’endemà dimecres, serà el moment d’enterrar-lo. És per això que el Teatre Monumental es vestirà de dol per fer-li l’últim adéu, llegir el seu testament i donar pas a la Vella Quaresma del 2021.

Tota la programació es pot consultar al web de Cultura Mataró i seguir els actes en directe a través de Mataró Televisió, el web mataroaudiovisual.cat o el canal de Youtube de Mataró Audiovisual.

Informa: M.Gómez