Tornen els primers assajos dels Capgrossos de Mataró

La colla castellera reprèn parcialment l'activitat centrant-se en la canalla

Després d'un any i mig aturada a causa de la pandèmia, la colla castellera dels Capgrossos de Mataró reprèn l'activitat amb un retorn parcial als assajos. Com que aquesta tornada encara s'ha de fer en grups bombolla de 20 persones, la colla mataronina ha decidit començar l'activitat amb la canalla.

Tot i no ser uns assajos complets com els d'abans, des de la colla mostren la satisfacció per aquest retorn parcial constatant que s'han hagut d'organitzar amb totes les mesures de seguretat per poder tornar a fer alguns castells. Tal com explica la cap de Canalla de la colla, Diana Solà, aquesta primera presa de contacte els serveix per veure com estan els nens i les nenes físicament i tècnicament després d'un any i mig d'aturada forçosa.

En aquest sentit, Solà explica que després de tot aquest temps, la canalla ha crescut i ara s'hauran de redefinir les posicions que ocuparan en un futur quan es puguin tornar a fer castells a plaça. De la mateixa manera, la cap de Canalla dels Capgrossos de Mataró ha reconegut que el fet d'estar un any i mig aturats ha passat factura a tota la colla tant en l'àmbit físic però sobretot en l'àmbit humà al no poder veure's ni per assajar ni per actuar.