Torna la celebració del Dia de la Música després de dos anys

S’han organitzat quatre escenaris diferents en què pujaran grups de música emergents i amateurs de la ciutat

Una vintena de formacions musicals de la ciutat actuaran aquest dissabte dia 18 en la celebració del Dia de la Música. La cita torna al calendari mataroní després de dos anys sense organitzar-se. Ho farà amb quatre escenaris repartits pel centre de Mataró: Sant Sebastià, La Riera, plaça de Can Xammar i plaça Xica. En ells s’hi podrà veure actuar a Abel Munné & The Band, Mirs, Leiers, Saxfanmusic o Stela, entre d’altres.

A més a més, s’han preparat dos punts en què es podran escoltar combos de música improvisats. A la plaça Gran i a la Riera cantonada amb el carrer Bonaire tothom qui ho vulgui podrà tocar amb banda. Qui s’hi atreveixi també podrà tocar un piano obert que se situarà davant l’Ajuntament. I, enmig de tot plegat, una ‘marching band’ posarà música tot recorrent els principals carrers del centre de la ciutat.

Per tancar aquesta celebració i coincidint amb la jornada oficial del Dia de la Música, el 21 de juny, el Cafè Nou oferirà una xerrada per posar sobre la taula les problemàtiques amb què es troben els grups de música per trobar espais on actuar.

Informa: M.Gómez