Torna el Posidònia Fest amb Marina Rossell, Roger Mas o Magalí Sare

El festival serà de l’1 al 3 de setembre, tindrà un aforament de 400 persones per cada concert i tindrà un escenari per artistes del Maresme

Marina Rossell, Roger Mas o Magalí Sare. Aquests són només alguns dels noms que aterraran a l’escenari de la segona edició del Posidònia Fest de l’1 al 3 de setembre al Port de Mataró. A més de Rossell, Mas o Sare també hi actuaran les gallegues Caamaño&Ameixeiras, Jo Jet i Maria Ribot o Miquel Gil. Un festival que presenta novetats.

El Posidònia Fest aquest any tindrà dos escenaris: el principal i un altre en què actuaran artistes del Maresme. Tots aquells músics que vulguin actuar-hi, ja s’hi poden apuntar, fins al 10 de juny,  i de tots ells es farà una elecció. Els seleccionats, tres grups, seran contractats i podran actuar a l’edició del festival d’aquest any.

Com en la primera edició es podran obtenir entrades úniques pels concerts o un abonament pels tres dies de festival. L’aforament d’aquest any podrà augmentar. S’espera que s’asseguin a cada actuació un total de 400 persones. Unes mesures que, segons els organitzadors, fan créixer el festival en qualitat.

A més, aquest any es pretén sumar al festival de música un espai artístic. És per aquest motiu que s’ha arribat un acord amb el Festival Revela’t que farà una exposició de fotografia analògica com a preludi d’aquesta segona edició. Una col·laboració que se suma a la del Consell Comarcal del Maresme, que s’incorpora al festival, al Port i a l’Ajuntament de Mataró.

Un festival que va més enllà de la cultura musical i artística. Que s’anomeni Posidònia Fest ja marca una tendència i és que es pretén traslladar un missatge de respecte cap al medi ambient, la reutilització dels materials, el respecte per les dunes a les platges o la mateixa posidònia a la costa del Maresme. És per això que al llarg dels tres dies de festival hi haurà la presència d’entitats, patrocinadors i col·laboradors en aquest àmbit.

Informa: M.Gómez / À.Moriana