Torna el clàssic teatral de La Passió Infantil

La sala gran del Foment mataroní va acollir diumenge “La Passió Infantil” un dels clàssics teatrals de la ciutat amb més de 30 anys d’història que ja és tradició  a Mataró.

11 nens i nenes, mataronins i també procedents d’altres llocs del món, són els que han participat aquest any en la representació  de la Passió, una mica menys que altres edicions. Per aquest motiu aquest any s’ha escurçat la durada de la representació. Des de l’organització però, asseguren que han treballat de valent perquè cada petit actor i actriu brilli més que mai.

La representació vol  donar a conèixer les arrels culturals i religioses de Mataró i serveix com a punt de trobada d’infants i joves i com a aula d’aprenentatge de valors. Els pares i mares també col·laboren amb tota mena de tasques perquè any rere any es pugui tirar endavant la Passió Infantil.

Una representació dirigida per Ramon Llibre, president de l’Associació Infantil de la Passió, i sota la direcció artística, des de fa 25 anys, de Pilar Tur que ja està consolidada com un dels actes de Setmana Santa.

Informa: J.Peñaranda