Torna el cicle Músiques Tranquil·les de Mataró

La nova temporada començarà el 14 de gener i mantindrà, de moment, les mesures de seguretat imposades per la pandèmia 

Aquest mes de gener comença la nova temporada del cicle Músiques Tranquil·les de Mataró. En total s’han programat sis concerts entre el 14 de gener i el 10 de juny, un cartell amb diversos artistes i estils musicals que van del funk fins al jazz. Actuaran Balta Bordoy & The Bad Boys, Escarteen Sisters, Yumitus Hernández & Gerard Nieto Quartet, Lucía Fumero, La Coixinera i Raquel Lúa.  

El format serà l’habitual: les actuacions seran els dijous al Casal de l’Aliança i amb l’opció de sopar, tot i que això dependrà de l’evolució de la pandèmia. De fet, pel coronavirus, es mantindran, de moment, les mesures de seguretat i el límit d’aforament, segons ha explicat la coordinadora del Músiques Tranquil·les, Yolanda Moreno.

Malgrat les restriccions, des de la Casa de la Música de Mataró fan un balanç positiu de la darrera temporada del cicle, amb una assistència de 1.200 persones. Sí que van haver de suspendre tres actuacions de les nou programades, però al final han pogut reprogramar-les totes, incloent-hi el concert d’Escarteen Sisters, que serà finalment l’11 de febrer. Per a Yolanda Moreno, el que ha quedat clar aquest any és que, malgrat tot, la cultura és segura.

Tota la informació referent al Músiques Tranquil·les es pot consultar al web de la Casa de la Música. El que no hi haurà aquesta vegada, però, és l’opció de comprar abonaments, una decisió que s’ha pres per si la Covid-19 obligués a suspendre de nou alguna actuació. 

Informa: B. Doñate