'T'escolto, Samsó' de Núria Castellsaguer, presentat a Dòria Llibres

Núria Castellsaguer va presentar divendres a Dòria Llibres ‘T’escolto, Samsó’. Un llibre on relata la vida d’un psiquiatre infantil de 64 anys, anomenat Fèlix Samsó, a qui se li complica la vida en conèixer a una pacient trastornada i un nen abandonat. L’autora explica que la idea va sorgir fruit de l’atzar, amb uns quants esborranys i la melodia d’un fragment de l’òpera de Samsó i Dalila sonant per la ràdio.

La historia va a cavall entre la guerra civil i principis del segle XXI i deixa entreveure que passa a la ciutat de Mataró. Castellsaguer explica que la novel·la parla de l’amor, el desamor, l'odi, el perdó, les relacions de parella i entre pares i fills i tot el que comporta la vida.

La presentació va anar a càrrec de Francesc Bechdejú, Jordi Solé Camardons, Sandra Cabrespina, qui va fer la lectura de petits fragments del llibre, i la mateixa autora. Castellsaguer va aprofitar l’avinentesa per agrair a totes aquelles persones que han fet possible el llibre, entre els quals va destacar el seu editor i el seu marit.

Informa: J.Peñaranda/ L.Sanmiquel