Terrorist Of Romance, el primer vermut musical que torna al seu format original

El grup d'indie folk i rock alternatiu va tocar a la Zona esportiva del Camí del Mig, al barri de Cerdanyola

Terrorist Of Romance, el primer vermut musical que torna al seu format original

Els Vermuts Musicals tornen al seu format original, sent ubicats en espais exteriors de diferents barris de la ciutat en comptes de la carpa del Parc Central. El primer ha estat el de Cerdanyola, amb la banda Terrorist of Romance. El grup d'indie folk i rock alternatiu ha tocat aquest diume nge a la Zona esportiva del Camí del Mig. Han tocat tot el seu repertori, amb un total de 17 cançons entre el seu primer disc "After you left" i el seu nou EP "Like kerosene". El nou EP ha estat creat aquest darrer any, inspirant-se amb la situació viscuda per la Covid-19. De fet la compositora i intèrpret, Vanessa Salvi, va definir la pandèmia com la "humanitat que crema com el querosè", fent una clara al·lusió al nom del disc. El seu primer treball revela algunes de les seves vivències més personals com la falta del pare o l'ansietat de ser mare.

Ara es troben en procés de promoció del nou EP. La revista Relix els anunciarà pròximament arreu del món, sobretot a Estats Units. I ja han aparegut a diversos mitjans com Mondo Sonoro, RTVE, Radio 3, Musikalia o Betevé.

El nou EP s'estrenarà l'11 de juny. De moment, però, ja es poden escoltar els nous singles 'Shake Me Mad' i 'Black Sheep' al seu canal de YouTube.

Informa: J.Peñaranda