Terra Baixa tanca la temporada estable del Monumental

Aquest diumenge arriba a Mataró l’obra més universal d’Àngel Guimerà reinterpretada per Pablo Ley i que transforma en un thriller sobre la lluita de classes

Imatge espectacle. Autor: David Ruano / TNC
Imatge espectacle. Autor: David Ruano / TNC

Terra Baixa és el clàssic dels clàssics. Moltes de les persones que hagin fet teatre o en vulguin fer s’han imaginat interpretant al personatge d’en Manelic i cridant ‘he mort el llop!”. La terra baixa del segle XX que va imaginar Àngel Guimerà, però, torna a fer un gir de la mà del dramaturg Pablo Ley. Aquesta vegada l’obra es converteix en un relat detectivesc i en un thriller sobre la lluita de classes, fet que fa incorporar una periodista i un comissari de policia a la història. És una mirada contemporània produïda pel Teatre Nacional de Catalunya que arriba ara a Mataró, aquest diumenge, i que tanca d’aquesta manera, la temporada estable del Teatre Monumental.

Aquesta ‘Terra Baixa (reconstrucció d’un crim)’ està dirigida per Carme Portaceli i interpretada per Pepo Blasco, Laura Conejero, Eduard Farelo o Mercè Mariné, entre d’altres. Les entrades encara son a la venda.

Informa: M.Gómez