Teresa Pàmies, eix de la trobada dels clubs de lectura del Maresme

El Teatre Monumental ha acollit aquest dijous la trobada anual dels clubs de lectura de les Biblioteques Municipals del Maresme. L’acte ha donat el tret de sortida amb la lectura dramatitzada de les “Cròniques de Teresa Pàmies” a càrrec de la companyia Q-ars Teatre. De la direcció se n’ha encarregat Anna Güell i l’actriu que ha interpretat l’obra ha estat Tilda Espluga. Enguany es commemora el centenari del naixement de Teresa Pàmies i gràcies a la lectura de les seves cròniques es pretenia descobrir la seva vida i obra. Escoltem Montse Barderi, comissària de l’Any Pàmies

Aquest any l’esdeveniment s’emmarcava com sempre dins del projecte anual “El Club del Llibre” però també, dins del programa d’activitats del 22è aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra. Des de l’organització consideren que els clubs de lectura són un espai idoni per fomentar la lectura, però sobretot per poder-les compartir amb altres. Silvia Sebastian és la coordinadora de Biblioteques de Mataró i el Maresme.

Després de la lectura, es va donar pas a l’entrevista a Montse Barderi, comissària de l’Any Pàmies, duta a terme pel periodista Pep Andreu de Mataró Audiovisual. En acabar, va arribar el torn de paraula als assistents per tal que poguessin fer les preguntes o comentaris que creguessin convenients.

 

Informa: L.Sanmiquel / P.Villà