T de Teatre inicia la temporada del Monumental

La temporada estable del Monumental arriba amb espectacles que combinen obres clàssiques amb contemporànies. Sis obres que signen il•lustres autors com Federico García Lorca (Bodas de Sangre) o Albert Camús (Calígula) i que es combinen amb espectacles com “E.V.A.” amb el que les T de Teatre celebren 25 anys. La qualitat de les propostes és el fil conductor de les obres que passen pel Monumental. Això sí, amb la descripció que fa la regidora de Cultura, Núria Moreno, els sentiments i la condició humana són arguments comuns als sis espectacles que passaran per la capital del Maresme fins el mes de maig. 

Julio Manrique, Clara Segura, Vicky Peña o Lluís Homar són només alguns dels intèrprets protagonistes dels espectacles d’aquesta temporada que arrenca el 20 de gener amb T de Teatre. 

D’altra banda, també arrenca aquest mes de gener la temporada del Sortim en Família, el cicle d’espectacles infantils que busca acostar les arts escèniques als més petits. Circ, teatre, dansa, música es combinen en les 12 propostes de la temporada que també arrenca aquest mateix mes de gener. La novetat d’aquest any és que les propostes busquen iniciar ja els nadons de mesos en les propostes culturals. El Teatre Monumental serà l’escenari de l’espectacle “La Gallina dels Ous d’or” de la companyia zum zum teatre.