Suu repeteix al Festival Nosaltres exhaurint totes les entrades

Dins del repertori que va tocar l’artista catalana hi va haver ‘Nota de voz’, un tema encara no presentat oficialment, i ‘Barcelona tropical’, una cançó llençada ara fa un mes

Imatge: Mataró Audiovisual

Acompanyada només del seu ukulele i la seva guitarra, Suu va tornar a pujar a l’escenari del Pati de Can Marchal en el marc del Festival Nosaltres. L’artista va ser una de les revelacions a la primera edició d’aquest festival celebrada l’any anterior i per això, aquest 2021 ha ofert un doble concert, un a dos quarts de nou i l’altre a les deu de la nit d’aquest dijous. En tots dos passis fa dies que les entrades estaven exhaurides.

En aquest concert, Suu va interpretar el tema ‘Nota de voz’, una cançó que encara no ha presentat oficialment i que espera fer-ho abans de final d’any. A més, també va tocar ‘Barcelona tropical’, el seu últim llançament el qual ja s’ha convertit en tot un èxit.

Abans de l’inici de l’espectacle, l’artista reconeixia que li feia especial il·lusió tornar a la capital del Maresme després de l’acollida de l’any passat.

Va ser molt guai ja l’any passat. És un format al que no estic acostumada. És un repte per mi mateixa i mola molt tenir la gent tan a prop. La veritat és que per ser un any així complicat, hem fet un format acústic. Avui estic jo sola però normalment anem 3. Així que per sort, molt agraïdes de tenir curro ara mateix.

Davant el fet d’haver exhaurit les entrades des de feia setmanes, Suu només tenia paraules d’agraïment cap al públic. Un públic del qual esperava que gaudissin del caire íntim del qual estava impregnat el concert.

Ja d’entrada molt agraïda perquè ho han comprat tot així que molt contenta. Espero que s’ho passin molt bé. Espero que els hi moli el format més intimista i que el gaudeixin.

Després del doble concert a Mataró, la gira de Suu no s’atura. A partir d’ara i durant tot l’estiu, rodarà per tot Catalunya i també se la podrà escoltar a diversos indrets d’Espanya. La gira completa es pot consultar a la seva web que és suumusic.com

Informa: L.Sanmiquel / E.Andrés