Sonic June celebra la segona edició del festival aquest cap de setmana

Balago, Chaqueta de Chandal i Her Little Donkey són algunes de les bandes que ha confirmat el Festival de música independent mataroní Sonic June, que arriba a la segona edició i que també comptarà amb grups com Mutura, Namina o Poetry Boy entre d’altres. Aiguamoll Musica, organitzadors del festival, ja van explicar que com a novetat, aquest any els concert es concentraran en un sol cap de setmana, del 7 al 9 de juny. Entre els objectius, també es marquen consolidar un festival, que compta amb un públic fidel, i apostar per més bandes independents de casa.

Aquesta segona edició del Sonic June comptarà amb tres formats diferents. Concerts a l’aire lliure i gratuïts, sessions de pagament a l’espai F del Foment i dues actuacions a Dòria Llibres. Un cartell que tindrà tocs experimentals, on destaquen l’indie i l’electrònica, però també el punk i fins i tot el Krautrock, una tipologia de rock i electrònica amb tocs d’improvisació. 

Louer, Nara is Neus, Ultravisión, Vibora, +Bridge i Pararrayos completen el cartell d’aquest Sonic June, que donarà el tret de sortida el primer divendres de juny.

Informa: M.Rodríguez