Sis instituts de la ciutat participen a la divuitena Mostra de Teatre

El Monumental acull “Sis Contes per la Nàdia”, una obra creada per Núria Parera perquè els alumnes dels instituts públics puguin representar-la. Es tracta de la divuitena mostra de Teatre pels Instituts, que impulsa l’Ajuntament amb el suport de l’Aula de teatre. Una aposta per fomentar el teatre en horari escolar i gaudir de tots els beneficis que aporta: millorar l’expressió oral i física, la capacitat de perdre la vergonya, de saber escoltar, empatitzar amb els companys de classe i aconseguir la unió de tots ells. Són només algunes de les avantatges del teatre que com explica el coordinador de la mostra, Enric Domingo, es tracta d’una experiència inoblidable.

Els sis contes han estat inspirats en les històries reals de les dones que formen part de “Totes Plegades”, un projecte del Centre cívic de Rocafonda que dóna suport i recolzament a dones que han arribat recentment a la ciutat. La dramaturga Núria Parera ha estat l’encarregada de donar forma a les històries i fer-les arribar als alumnes, que han encarnat els diversos personatges amb la intenció d’explicar arguments basat en diverses experiències personals.

Els estudiants de secundària del Miquel Biada, Damià Campeny, Satorras, Thos i Codina, Laia l’Arquera i el Puig i Cadafalch pujaran a l’escenari del Monumental aquest vespre a partir de les 7 de la tarda, tot i que ja hi hagut representacions per a les escoles. Per qui vulgui veure la representació, l’entrada és gratuïta.

Informa: M. Rodríguez

Tags: