Sherezade Bardají omple de contes narrats Buc de Llibres

La versatilitat és un adjectiu que descriu molt bé a Sherezade Bardají. Ella és actriu però també s’ha format com a narradora de contes. Aquest dissabte passat, a les 12 del migdia, Buc de Llibres va organitzar una activitat familiar on la protagonista va ser precisament, Sherezade Bardají a la qual se li va poder descobrir la seva segona faceta, la de narradora. Va ser una sessió especial que va comptar amb la col·laboració de l’editorial Beascoa.

Asseguda en una cadira i envoltada d’una quinzena d’infants, Sherezade va narrar les històries que havia preparat acompanyada, en aquesta ocasió, de tan sols d’un llibre. Durant la sessió, els més petits van poder escoltar contes com ara ‘Els llops que van venir a sopar’, ‘El gran día de Elmer’, ‘Com amagar un lleó’ o ‘Caca de vaca’.

El repertori de la Sherezade és molt extens. Tant narra relats tradicionals com literaris. A més, compta amb històries adaptades per a nadons, adolescents, adults i públics més familiars. D’altra banda, a vegades acompanya la narrativa amb titelles de llums i ombres i objectes quotidians que canvien la seva funció original al llarg del conte. 

Informa: L.Sanmiquel / P.Costa