Sara Espígul torna al TNC amb ‘Afanys d’amor perduts’

‘Afanys d’amor perduts’ és la nova obra que estrenarà la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Una obra que compta amb la mataronina Sara Espígul entre el repartiment. ‘Afanys d’amor perduts’, dirigida per Pere Planella,  és obra de William Shakespeare i de la mateixa època que ‘El somni d’una nit d’estiu’ i ‘Romeu i Julieta’. Aquesta nova estrena compta amb un repartiment d’una dotzena d’intèrprets encapçalats per Peter Vives, Pep Anton Muñoz, Mima Riera i la pròpia mataronina Sara Espígul. 
L’espectacle tracta de la història del rei de Navarra i tres dels seus cavallers que decideixen allunyar-se dels plaers per centrar-se a estudiar durant tres anys. Una visita a la cort farà trontollar aquest jurament i enfrontar-se a Cupido. 

Sara Espígul forma part d’aquesta comèdia després de tancar el 2018 participant a l’espectacle “Ovelles” dirigida per Carme Marfà i Yago Alonso a la Sala Flyhard i “Temps Salvatge” de Xavier Albertí també al TNC. 

Aquest 2019 per a Espígul comença a bon ritme: del 17 de gener i fins el 24 de febrer ‘Afanys d’amor perduts’ que compaginarà fins el mes de juny amb la gira ‘Ovelles’ per tot el territori català. 

M.Gómez