Sant Lluc porta el fotògraf Radisic a Mataró

Radisic

Amb la 8a edició de la Biennal Torres García ja en marxa, l’Associació Sant Lluc per l’Art no atura la seva activitat artística, en aquest cas expositiva.

Sant Lluc porta per primer cop a Pierre Radisic. És el primer cop que l’artista belga exposa a Mataró la seva fotografia. La exposició s’inaugura el proper divendres 11 de gener a la Sala d’Exposicions del Col·legi d'Aparelladors, a Can Xammar.

Com es habitual, mitja hora abans hi haurà " Un cafè amb ..." a l'espai del cafè cultural "L'altre" on Joan Poch entrevistarà aquest fotògraf belga que exposarà per primera vegada una mostra individual a la nostra ciutat.

El President de l’Associació Sant Lluc Antoni Luís, destaca les seves creacions visuals a partir de la fotografia.

En marxa les bases del Premi Torres García

Per altra banda, recordem que estan obertes les bases per a participar en la 8a edició de la Biennal de Pintura “Torres García – Ciutat de Mataró” 2019 que impulsa l’Associació Sant Lluc per l’Art Mataró i compta amb el suport de l’Ajuntament.

El premi està dotat amb 9.000 euros. Abans del 9 d’abril el jurat comunicarà quines són les 40 obres finalistes que s’exposaran a l’Ateneu Fundació Iluro del 7 de juny al 23 de juliol. El dia de la inauguració es farà públic el nom del guanyador.

Informa: O.Debat