Salvatge, l'espectacle de circ que es pot veure a Mataró

El Circ Italiano arriba a Mataró amb un nou i espectacular programa titulat Salvatge. Un dels membres de la companyia és l'argentoní Pau Sarraute, que forma parella de pallassos còmics amb el nom de Paute al costat de l'altre pallasso, de nom artístic Capitano. Pau Sarraute o Paute va actuar ahir de mestre de cerimònies durant la presentació del Circ Italiano i l'espectacle Salavatge que va tenir lloc al vespre a la Plaça Santa Anna.

Pau Sarraute és argentoní. Ha treballat al Circ Cric, el Price i també en activitats artístiques al Parc d'Atraccions del Tibidabo.
L'espectacle Salvatge del Circ Italiano dels Germans Rossi presenta actuacions de pallassos i espectaculars números d'acrobàcia i dansa. A la plaça Santa Anna es va oferir un petit tastet de l'espectacle, amb l'actuació d'acrobàcia de banquines de la Troupe Terya i la Troupe Rossi. Un número amb 12 artisrtes, 8 procedents de Ginea Conacry i 4 de la saga dels Rossi d'Il Circo Italiano. El Circ estarà instal·lat al Nou Parc Central del 4 al 14 de gener.