Romy Masferrer: "Espero que els objectes de Tardà vagin a parar a gent que els valori"

La vídua de Jordi Tardà, Romy Masferrer, creu que els preus inicials de la col·lecció del músic i periodista que han sortit a subhasta són baixos. 6.000 peces a les que es pot aspirar fins el proper gener, on destaquen objectes musicals, vestuari de llegendes del rock mundial, discos d’or i autògrafs. Masferrer ha explicat a ‘El Mirador’ que espera que els objectes de la col·lecció de rock vagin a parar a gent que els valori, amants de la música que sàpiguen el valor únic i tan preuat que tenen tots els articles de la col·lecció.

Masferrer assegura que l’etiqueta Tardà és sinònim de qualitat i ha celebrat que més de 23.000 persones gaudissin de l’exposició Paraula d’Stone que es va poder veure a la Fundació Iluro, perquè cal conèixer de prop la figura de Tardà, que no és només mediàtic, sinó que també s’involucrava amb la ciutat.

Lògicament, els preus depenen de l’objecte en qüestió. Un disc no té el mateix valor inicial que una guitarra, i la vídua de Tardà creu que són preus “justos”, sobretot sabent el què van costar d’adquirir.

Ara, els objectes de la col·lecció estan ubicats a Barcelona, tot i que properament es portaran a València i Madrid perquè la gent que els vulgui adquirir pugui veure’ls. Això sí, la subhasta es fa només a través d’Internet, al portal SetdArt.com, perquè així tothom tingui la possibilitat d’obtenir-los.

Noticies relacionades