Revelat el cartell complet del Canet Rock 2023

Buhos, Joan Dausà, Auxili i Triquell s’uneixen als artistes ja anunciats per omplir 12 hores de música el proper 1 de juliol al Pla d’en Sala de Canet de Mar. L’organització confirma que ja s’han venut 12.000 entrades.

Fotografia: cartell del Canet Rock 2023

Ja és coneixen tots els artistes que pujaran a l’escenari del Canet Rock d’aquest 2023 el proper 1 de juliol. Els ja habituals al festival, Buhos; Joan Dausà que celebra el desè aniversari del seu tema “Jo mai mai”; o un dels fenòmens mediàtics sortit del programa Eufòria de TV3, Triquell. Tots ells completen un cartell en el qual ja hi formaven part Stay Homas, Els Catarres, Els Amics de les Arts, 31 Fam, Suu o els mataronins The Tyets que aquest any hi actuaran per primera vegada. També s’hi afegeixen Pupil·les, Pèl de Gall, Auxili i Miquel del Roig.

L’anunci de tot el repertori s’ha fet aquest dimarts a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona en un acte on hi ha participat una representació dels artistes convidats. En aquest esdeveniment també s’ha donat a conèixer que ja s’han venut 12.000 entrades, gairebé la meitat de l’aforament total del festival que és de 25.000 persones.

Així doncs, oficialment s’ha activat el compte enrere perquè el Pla d’en Sala comenci a preparar-se per acollir el proper 1 de juliol les 12 hores de música pràcticament ininterrompuda que oferirà la novena edició del Canet Rock. Un festival que, com és habitual, veurà sortir el sol un any més.