Retrobament amb la cultura al Teatre Monumental

Pep Ramis i el seu solo de dansa contemporània 'The Mountain, The Truth & The Paradise' reobren la temporada estable de la sala mataronina

Aquest cap de setmana Mataró s'ha retrobat amb la cultura al Teatre Monumental amb l'espectacle de dansa contemporània 'The Mountain, The Truth & The Paradise'.

Amb aquesta obra presentada per la companyia 'Mal Pelo' es dóna un nou tret de sortida a la temporada estable de la sala mataronina. De moment, però, per respectar la limitació del 50 per cent d'aforament decretada per aquesta primera fase de desescalada als espais culturals, només hi podran assistir els seus abonats.

En aquest context el director escènic, actor i ballarí nascut a Manacor, Pep Ramis, interpreta en solitari un espectacle que qüestiona l'espiritualitat i la condició humana. Sempre a sobre d'un llenç de color blanc que es fa present durant tota l'obra, el coreògraf, dibuixa amb el seu cos un intens debat amb si mateix que el situa com un espectador de les seves reflexions més íntimes.

Es tracta del primer solo de dansa de creació pròpia interpretat per Ramis i que ja havia causat sensació des que es va estrenar al Temporada Alta l'any 2017. A la seva cita a la capital del Maresme, que es va haver d'avançar mitja hora abans del que estava previst per poder complir així amb la limitació del toc de queda, tampoc va deixar indiferent a ningú.

Es preveu que d'aquí a dues setmanes puguem entrar a la segona fase del pla de desescalada que permetria als espais culturals poder ampliar el seu aforament fins al 70 per cent.

Informa: G. Lira / E. Andrés