"Remembering Nat" homenatge a Nat King Cole al Teatre Monumental en benefici de l'AFAM

El pianista i cantant de jazz estatunidenc Nat King Cole ha estat el gran protagonista del concert a benefici de l’associació de Familiars Malalts d’Alzeimher que s’ha celebrat aquest dissabte al Teatre Monumental. “Remembering Nat” ha estat l’espectacle amb què Gemma Abrié i el grup Gerard Nieto Reunion Three han ofert un recorregut al voltant de la figura de Nat King Cole i el seu jazz inconfusible. Un homenatge també al pianista i cantant, creador del trio de jazz amb piano, guitarra i baix, però sense bateria. Cançons admirades i conegudes que, segons els membres de la banda, agraden a un públic heterogeni.

El públic que ha ocupat les butaques del Monumental ha gaudit de la veu d’Abrié i la bona execució musical d’habituals de l’escena del jazz clàssic a casa nostra, amb una dilatada experiència com a solistes i acompanyants de grans figures nacionals i internacionals. Això ho ha valorat l’AFAM. La seva directora, Maria Àngels Fradera, assegura que tot el que es recapti del concert es destinarà a ajudar a les famílies de l’associació.

Aquest ‘remembering NAT’ serveix per seguir celebrant el dia Mundial de l’Alzeimher, commemorat el passat 21 de setembre, amb activitats que s’allargaran fins el mes de novembre.

Informa: M.Rodriguez