Ray Gelato i el seu saxo, reclams del 7è Tast de Jazz

Font: Cultura Mataró

El saxofonista Ray Gelato és el reclam del setè Tast de Jazz que se celebrarà a Mataró des del 30 d’agost fins a l’1 de setembre. Es tracta d’una nova edició d’aquest festival que aposta pel jazz i el blues, estils que es consoliden a cada edició. Aquest 2018, Gelato forma part d’un cartell que completen dos projectes que s’estrenen: Big Mama Montse, una de les artistes blues més consagrades de casa nostra, que celebra 30 anys sobre els escenaris. L’altre, és el del trompetista Guillermo Calliero. Una programació que, segons Ivó Oller, un dels organitzadors del Tast de Jazz, fa conviure músics de talla internacional amb artistes de casa.

Oller destaca que, amb el pas de les edicions, el Tast de Jazz ha aconseguit guanyar-se la credibilitat del públic. Es deixa aconsellar pel criteri en l’elecció de les bandes i assisteix al festival tot i no conèixer a la perfecció els músics, perquè saben que gaudiran d’un bon espectacle. Un fet que destaca la bona feina feta fins al moment i alhora una motivació per seguir apostant pel Tast de Jazz.

Una de les novetats d’aquest nou Tast és el canvi d’emplaçament. Segons els organitzadors és evident que això es farà notar, perquè Torre Llauder és un lloc molt emblemàtic. Tot i això, entenen que s’ha de respectar la part arquitectònica i esperen tornar-hi en un futur. A més, també hi troben la part positiva, perquè el Pati del Cafè Nou és més cèntric i això pot afavorir que més mataronins s’hi acostin.

 

Informa: M. Rodríguez